Karriereforælder

At have både tid og trivsel med sine børn og udleve faglige ambitioner for sit arbejdsliv er utrolig svært. For det er jo ikke bare de to ting, der skal fungere, men også dig og dine behov. Din eventuelle partners behov, behovene fra vennekreds og familie og så videre og så videre.

Forældreskabet er blevet professionaliseret, og vores roller i livet er blevet flere de seneste 50 år.

Men du kan undgå den evige dårlige samvittighed overfor din arbejdsplads og dine børn med bevidste valg. Uanset om du vil deltidsarbejde på få timer eller have fuld knald på karrieren.

Vil du begynde et sted, så download fire trin til at få processen på gled herunder, eller tag fat i mig.

Download de fire trin
en lille familie på 3 personer, far mor og søn krammer hinanden. Med overvejelser om, hvordan de skal være karriereforældre og samtidig have en forældrekarriere
blåt og grønt kort som omhandler det at være karriereforælder

Jeg har selv gået vejen!

Vi blev tvunget ud i prioriteter, da vores første barn, Viola, blev født for tidligt og 2 måneder senere døde. Fra ikke at have særlige holdninger til det at være forælder, blev jeg med ét fuldblodsforælder XXL.

At være selvstændig understøtter for mig et arbejdsliv, hvor jeg både kan være fagligt ambitiøs og professionel men samtidig prioritere mine børn tidsmæssigt mere end flertallet.

Karriereforælder og forælderkarriere

Karriereforælder OG forælderkarriere – og den evige balancegang mellem de to   Jeg har selv gået vejen Vi blev tvunget ud i prioriteter, da vores...

Læs mere
Se hele bloggen her

Iværksætterhjælp

Tænker du, at et CVR-nummer og egen virksomhed kan være med til at indfri drømmene om at være mere balanceret til stede midt mellem både børn og faglige ambitioner, så overvej iværksætterhjælp.

Læs mere om iværksætterhjælp