Vores samarbejde

Tag styringen i dit arbejdsliv

Sammen sætter vi fuldt fokus på dig og dit arbejdsliv. Med herfra får du handlekraft og konkrete opgaver, så du med selvtillid kan skabe jobmuligheder for dig selv.

Jeg henviser gerne til andre rådgivere om fx negative tanker, stress, angst osv.

Kom i gang

Har du lyst til forandring i dit arbejdsliv?

Vidste du, at de allerfleste jobskifte foregår i august og januar?

Det er i de måneder antallet af jobannoncer topper.

Du vil gerne have et nyt job, og det frustrerer dig, at det ikke sker hurtigt.

Som jobsøgende – uanset om vi er ledige eller i job – har vi en tendens til at fokusere på målet: at finde et nyt job. Jeg er stor fortaler af at arbejde målrettet. Men i en jobsøgningsproces tager ting tid. Ligesom i et job er der mange forskellige arbejdsopgaver i en jobsøgningsproces, og de opgaver hjælper jeg dig med at finde og løse.

Du behøver ikke have en plan, inden du ringer. Jeg lytter til, hvad du fortæller, og spørger dig ud om resten.

Efter den indledende snak sender du mig en mail, og i mit svar opsummerer jeg, hvad vi har talt om, hvordan jeg vil kunne hjælpe dig og sender dig en faktura. Derefter begynder vores samarbejde.

Vi bruger den form kommunikationsform, der passer dig og det, vi skal, bedst. Som afslutning på hver snak opsummerer vi, hvad du tager med dig som hjemmearbejde, indtil vi ses igen.

Priser

Den tilgang du møder

“Rimelig rar, rimelig rå”. Sloganet fra DR’s Børneradio i 1990’erne inkarnerer den type karriererådgiver, jeg er.

Med ærlighed og åbenhed kommer vi længst. Derfor håber jeg, at du vil gå ind i vores samtaler med liv og sjæl. Én til én-formatet er stærkt, hvis vi tillader os at stå reflekterende overfor hinanden og reagere autentisk på den anden. Jeg tilbyder en spørgende og intuitiv tilgang, hvor jeg reagerer, når jeg oplever modsætningsforhold i dine ord og handlinger, dine styrker og svagheder.

Som en kunde sagde, da vi arbejdede med hendes CV: “du interviewer mig ligesom, og så kommer de rigtige ord ud af mig”.

Det ligner den coachende tilgang, hvor vi sammen identificerer dit mål. Derefter stiller jeg de rette spørgsmål, så du selv kan finde svar, der skaber resultater for dig. Men jeg er ikke anonym som en coach. Du er garanteret et ærligt og konstruktivt svar. For du hyrer mig ikke til trøst eller terapi, men fordi du ved, at vi sammen kan skabe resultater i dit arbejdsliv.

Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk

Det siger andre …

Lone
28-8-2018

“1 times sparring med Lena og verdenen åbnede sig med konkrete arbejdsopgaver og en fornyet tankegang, som gjorde forskellen for at komme videre efter 1 år på barsel efterfulgt af 1 års ledighed. 3 uger efter landede jeg en jobaftale, skabt på baggrund af de redskaber, jeg fik med mig den dag.

Læs mere

Jochen
18-10-2022

“Når man mangler nogle bestemte redskaber i værktøjskassen til at komme videre i sit arbejdsliv, så kan Lena på overbevisende facon udstyre en med nogle nye stykker værktøj, der passer til ens temperament… hvordan man så bruger dem, er op til en selv”

Mine bedste tips

Sådan bruger du din erfaring fra tidligere jobs – selvom du skifter branche!

Måske vil du helst ikke se dig tilbage. Måske vil du bare gerne starte på en frisk. Det kan godt lade sig gøre BÅDE at...

Læs mere
Sådan holder du fokus på processen – selvom det er målet, du har for øje!

Du vil gerne have et nyt job, og det frustrerer dig, at det ikke sker hurtigt. Du ser resultatet for dig, men du kan ikke...

Læs mere
Sådan skaber du en brugbar struktur i din jobsøgning!

Du ved det sikkert allerinderst inde. Også hvis det ikke er din stærke side. En struktureret tilgang giver fokus og dermed bedre resultater, end hvis...

Læs mere
Sådan skaber du god timing for dig selv!

Et arbejdsliv er ikke kun din egen fortjeneste. Vi lever både privat og arbejdsmæssigt i høj grad af og med vores netværk og relationer. Derfor...

Læs mere