Spring til indhold
Home » Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Bryder Karriere indhenter kun persondata (og altid med dit samtykke), hvis det er relevant for dit samarbejde med Bryder Karriere.

Bryder Karriere opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er pålagt det juridisk, eller så længe det er relevant for vores samarbejde.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe en ydelse fra Bryder Karriere, har vi brug for at indsamle data for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Det kan dreje sig om oplysninger som navn, emailadresse, postadresse og telefonnummer.

Vi bruger cookies på www.bryderkarriere.dk jævnfør gældende lovgivning.

Bryder Karriere indsamler og behandler automatisk dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger hjemmesiden
  • Gennemfører et køb
  • Bruger kontaktformularen
Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.bryderkarriere.dk er Bryder Karriere, Randlevvej 20, 8300 Odder, DK, cvr nr. 42118990.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine kontaktoplysninger indhenter vi med det formål at kunne komme i kontakt med dig samt levere den ydelse, som du ønsker at købe hos os.

Betalingsoplysninger indsamler vi ikke, da der udsendes faktura eller anmodes om betaling via Mobile Pay. Ved betaling via Mobile Pay er det Mobile Pay, der er den dataansvarlige, og Bryder Karriere videregiver kun informationer om dig typisk dit telefonnummer og købsbeløbet, som er nødvendige for at gennemføre betalingen.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af en ydelse, kan du desværre ikke købe en ydelse hos Bryder Karriere, da lovgivningen befaler os at håndtere persondata.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til brug af denne) vil blive slettet 1 år efter, at du har modtaget din ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Hjemmesiden www.bryderkarrriere.dk er hostet hos DanDomain og drives via WordPress. Din betaling foregår via faktura til bankkonto i Nordea eller gennem Mobile Pay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til Bryder Karriere. Bryder Karriere har databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er en garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som Bryder Karriere jf. lovgivning skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:

  • At få adgang til og få rettet eller slettet dine persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at Bryder Karriere skal behandle dine personoplysninger, eller ønsker du, at Bryder Karriere skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende en anmodning herom til lena@bryderkarriere.dk.

Hjemmesiden ejes og publiceres af

Bryder Karriere, Randlevvej 20, 8300 Odder, DK, CVR. 42118990