Spring til indhold

Priser for karriererådgivning

Er karriererådgivning dyrt?

Karriererådgivning er en investering i dit arbejdsliv. Ligesom du betaler for den service, du får fra en A-kasse eller fagforening, tager Bryder Karriere sig betalt for at støtte dig i vejen mod nyt job. Når du får et nyt job, øger din arbejdsglæde, mindsker din transporttid eller stiger i løn, er pengene hurtigt tjent ind igen, og du fokuserer i stedet på de positive udkommer af vores samarbejde.

Fordelene ved en selvstændig karriererådgiver er, at du taler med den samme person hver gang og derfor vil få ægte individualiseret og personlig hjælp i et helhedssyn rundt om dig. Samtidig vil du opleve hurtig svartid og stor fleksibilitet i, hvornår og hvordan vi mødes. De eneste tidspunkter, der er hellige for mig, er tidlige morgener og den sidste del af eftermiddagene, som jeg bruger med min familie.

Er du i arbejde, kan vi mødes om aftenen eller på dine hjemmearbejdsdage. Er du mest til øjenkontakt, mødes vi i et videomøde eller ansigt til ansigt på mit kontor, men du kan også vælge telefonen, hvis den passer dig bedst. Bryder du dig ikke om lange mails, så sender jeg dig blot en sms for at samle op eller bekræfte en aftale. Vil du helst arbejde igennem, kan vi ses 2 timer hver gang. Og har du blot brug for et kort råd, klarer vi den på 5 minutter. Også i weekenden. Der er ingen rigide rammer for, hvordan vi skal bruge dine timer hos mig. Jeg holder selvfølgelig øje med vores tidsforbrug, og du kan altid få dit regnskab tilsendt.

Jeg kan ikke garantere dig et job efter et forløb hos Bryder Karriere, hvor gerne jeg end ville. Der er store forskelle i brancher, konjunkturer og menneskers faglige og personlige profiler. Alle er velkomne hos Bryder Karriere – jeg har ikke oplevet at takke nej til et samarbejde. Men det betyder også, at jeg ikke kun samarbejder med mennesker, som kommer let videre.

Kontakt mig for priser, hvis du ønsker andre produkter end dem, du finder her.

Hjælp til din karriere på klippekort

Klippekort med 2 timer – 2.000 kr. ekskl. moms

Klippekort med 4 timer – 3.500 kr. ekskl. moms

Klippekort med 8 timer – 7.250 kr. ekskl. moms

Klippekort med 12 timer – 11.000 kr. ekskl. moms

Et klippekort betales ved indgåelse af aftalen. Betalingen kan deles op i rater efter aftale. Den indledende telefonsamtale er naturligvis gratis, men efter aftalen er indgået og fakturaen er fremsendt, tæller min tid brugt på mail, sms eller telefon med, når der er tale om fagligt indhold. Ikke når der er tale om tidsbestilling eller afbud og ny dato. Jeg bruger selvfølgelig så lidt tid som muligt på det skriftlige, men opfølgning er også vigtig for dit udbytte.

Klippekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen. Hvis du går i job, før du har brugt alle klip, kan du gemme de resterende klip til et senere tidspunkt eller køre videre fx med fokus på den bedst mulige jobstart for dig, lønforhandling, udvikling og trivsel eller lignende.

Kurser

Videokursus i uopfordret jobsøgning – 995 kr. ekskl. moms

Faglig support (telefon eller online) til gennemførsel af videokursus – 900 kr./time ekskl. moms

Reboot-kurser – 600 kr. pr. kursus ekskl. moms

Oplæg eller undervisning – kontakt for pris

Specialdesignede priser

Synes du ikke, at de ovenstående produkter passer til dig, kan du vælge min rådgivning på timebasis eller kontakte mig og få udregnet en pris, der matcher dit ønske eller det beløb, du har til rådighed.

Faglig support (telefon eller online) til gennemførsel af videokursus – 900 kr./time ekskl. moms

Rådgivning på timebasis – 1.000 kr./time ekskl. moms

Det siger andre…

Lone, 28-8-2018

“1 times sparring med Lena og verdenen åbnede sig med konkrete arbejdsopgaver og en fornyet tankegang, som gjorde forskellen for at komme videre efter 1 år på barsel efterfulgt af 1 års ledighed. 3 uger efter landede jeg en jobaftale, skabt på baggrund af de redskaber, jeg fik med mig den dag. Jeg turde tro på egne evner og kunne formulere hvad jeg kunne tilbyde – den største rus var, at jeg samtidig måtte takke nej til et andet jobtilbud.

Har du spørgsmål?

Du skal selvfølgelig ikke købe noget, du er i tvivl om. Derfor tilbyder jeg altid en kort (og gratis) afklarende telefonsamtale, hvor du kan få en forsmag på, hvad jeg kan tilbyde.

Ring til mig i dag +45 30 41 14 71
eller skriv lena@bryderkarriere.dk