Priser for karriererådgivning

Er karriererådgivning dyrt?

Karriererådgivning er en investering i dit arbejdsliv. Ligesom du betaler for den service, du får fra en A-kasse eller fagforening, tager Bryder Karriere sig betalt for at støtte dig i vejen mod nyt job. Når du får et nyt job, øger din arbejdsglæde, mindsker din transporttid eller stiger i løn, er pengene hurtigt tjent ind igen.

Fordelene ved en selvstændig karriererådgiver er, at du taler med den samme person hver gang og derfor vil få individualiseret og personlig hjælp med fokus på helheden. Du vil også opleve hurtig svartid og stor fleksibilitet i, hvornår og hvordan vi mødes. De eneste tidspunkter, der er hellige for mig, er tidlige morgener og den sidste halvdel af eftermiddagene, som jeg bruger med min familie.

Er du i arbejde, kan vi mødes om aftenen eller på dine hjemmearbejdsdage. Er du mest til øjenkontakt, mødes vi i et videomøde eller ansigt til ansigt på mit kontor, men du kan også vælge telefonen. Bryder du dig ikke om lange mails, sender jeg dig blot en sms eller en chatbesked for at samle op eller bekræfte en aftale. Vil du helst arbejde igennem, tager vi 2 timer ad gangen, og har du kun brug for et kort svar, klarer vi den på 2 minutter. Jeg holder øje med vores tidsforbrug, og du kan altid få dit regnskab tilsendt.

Kontakt mig for priser, hvis du ønsker andre produkter end dem, du finder her.

“Jeg kan ikke garantere dig et job, hvor gerne jeg end ville. Der er store forskelle i brancher, konjunkturer og menneskers faglige og personlige profiler. Alle er velkomne hos Bryder Karriere – jeg har ikke oplevet at takke nej til et samarbejde. Men det betyder også, at jeg samarbejder med mennesker, som af forskellige grunde ikke så let kommer videre. Derfor udsteder jeg ikke jobgaranti.”

Lena Bryder

Hjælp til jobsøgning på klippekort

Et klippekort er for dig, som gerne vil have hjælp til din jobsøgning, når det passer dig, og i det omfang, der passer dig. Du kan bruge dit klippekort til lige nøjagtig det, du har brug for, og som jeg kan hjælpe dig med.

Målet er, at du ved, hvilke “arbejdsopgaver” i din jobsøgning, du skal arbejde videre med, og føler dig kompetent til at fortsætte det arbejde, vi har begyndt sammen.

 • Du leder efter forbedringsmuligheder i dit ansøgningsmateriale.
 • Du søger en stabil samarbejdspartner, som kender dig og din profil.
 • Du vil skabe et skifte i dit arbejdsliv og søger sparring herpå.
 • Du mangler nye metoder, motivation og løbende feedback.
 • Du har brug for klarhed over dine kompetencer og hvor de kan pege dig hen.
 • Du ønsker at lægge oplevelser eller jobs bag dig og komme videre i arbejdslivet.

Klippekortsløsninger

2 timers sparring

Hurtigt i gang

 • 2 timer
 • Du får støtte i en konkret jobsøgningsproces frem mod en deadline.
 • Du bruger et par timer, som du ikke plejer, på dit arbejdsliv.

Pris: 2.000 kr. ekskl. moms

4 timers sparring

Fleksibelt

 • 4 timer
 • Du får feedback og hjemmearbejde.
 • Vi arbejder os igennem en strategi for et nyt job og konkrete aktiviteter i din jobsøgning.

Pris: 3.800 kr. ekskl. moms

8 timers sparring

Grundigt

 • 8 timer
 • Du får udviklende feedback på elementer og strategier på vej mod et nyt job.
 • Vi justerer retningen undervejs og bruger forskellige discipliner.

Pris: 7.400 kr. ekskl. moms

12 timers sparring

Sparring på dine vilkår

 • 12 timer
 • Du får en faglig følgesvend, som kender dig godt, og løbende tilbagemeldinger
 • Mulighed for at lære nye kompetencer til din jobsøgning, så du kan selv.

Pris: 11.000 kr. ekskl. moms

Det praktiske

Den første indledende telefonsnak på cirka 15 minutter bruger vi til at afklare, hvad vi skal lave sammen. Er jeg ikke kompetent til at hjælpe dig, henviser jeg til andre.

Det samlede timeantal på dit klippekort indeholder både vores samtaler og den tid, det tager mig at svare dig skriftligt, hvis der er feedback, der skal sendes.

Jeg garanterer svar – ofte med det samme, og ellers inden for 24 timer. Du vælger selv, om vi taler sammen om dagen eller aftenen, og om vi bruger telefonen, et Zoom-opkald, LinkedIn, mail eller sågar SMS til de helt korte ting.

Et klippekort udløber ikke, men det er dit ansvar at booke de samtaler, du vil have. Jeg sørger naturligvis for at holde dig op på aftalen, og danner mig også en holdning til, hvor ofte det vil være godt for os to at mødes. Du betaler dit klippekort ved indgåelsen af aftalen.

For at du får størst muligt udbytte af din sparring, registrerer jeg vores tidsforbrug. Du kan altid få dit eget regnskab tilsendt. Jeg gør dig opmærksom på, når vi nærmer os de sidste 30 minutter, så vi sammen kan runde dit forløb ordentligt af ved at samle op og pege fremad.

Kursuspriser

Videokursus

Uopfordret jobsøgning

Du kan læse mere om kurset her

Pris: 995 kr. ekskl. moms

Faglig support

Telefon eller online

Hvis du har brug for hjælp til gennemførsel af videokursus

Pris: 900 kr./time ekskl. moms

Kurser

Online eller i Odder

Du kan læse mere om kurserne og se kursusplanen her

Pris: 600 kr. ekskl. moms

Oplæg eller undervisning

Kontakt mig for pris

lena@bryderkarriere.dk

30 41 14 71

Timepriser

Du kan vælge min rådgivning på timebasis eller kontakte mig og få udregnet en pris, der matcher dit ønske eller det beløb, du har til rådighed.

Rådgivning på timebasis koster 1.000 kr./time ekskl. moms.

Kontakt mig for en pris

Det siger andre …

Cathrine
24-5-2022

“…Med en virkelig hurtig responstid og en stor føling for, hvor jeg stod, sendte Lena mig materiale, linkede til webinarer og gav mig endda helt konkrete råd under og efter en jobsamtalefase.

Hele tiden med en fin balance mellem en både personlig, enormt menneskelig og professionel tilgang…”

Kristian
8-9-2021

“Gode råd, der hjælper til at se ansøgninger mv. på en anden måde. Tingene bliver ikke pakket ind i fine ord, men derimod bliver der holdt fokus på dig og dine ønsker.

Klar anbefaling!”

Lone
28-8-2018

“1 times sparring med Lena og verdenen åbnede sig med konkrete arbejdsopgaver og en fornyet tankegang, som gjorde forskellen for at komme videre efter 1 år på barsel efterfulgt af 1 års ledighed. 3 uger efter landede jeg en jobaftale, skabt på baggrund af de redskaber, jeg fik med mig den dag.

Jeg turde tro på egne evner og kunne formulere hvad jeg kunne tilbyde – den største rus var, at jeg samtidig måtte takke nej til et andet jobtilbud.”

Har du spørgsmål?

Du skal selvfølgelig ikke købe noget, du er i tvivl om. Derfor tilbyder jeg altid en kort (og gratis) afklarende telefonsamtale, hvor du kan få en forsmag på, hvad jeg kan tilbyde.
 
Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk