Priser

Er karriererådgivning og facilitering dyrt?

Karriererådgivning og facilitering er en investering i dit arbejdsliv eller i dine medarbejderes arbejdsliv. Når du får et nyt job, øger din arbejdsglæde, mindsker din transporttid eller stiger i løn, er pengene hurtigt tjent ind igen. Lige sådan for virksomheder, som formår at udvikle arbejdsgange og knytte sine medarbejdere tættere til sig eller rekruttere dem, der er behov for.

Er du som privatperson i arbejde, kan vi mødes om aftenen eller på dine hjemmearbejdsdage. Er du mest til øjenkontakt, mødes vi i et videomøde eller ansigt til ansigt på mit kontor, men du kan også vælge telefonen. Bryder du dig ikke om lange mails, sender jeg dig blot en sms eller en chatbesked for at samle op eller bekræfte en aftale. Vil du helst arbejde igennem, tager vi 2 timer ad gangen, og har du kun brug for et kort svar, klarer vi den på 2 minutter. Jeg holder øje med vores tidsforbrug, og du kan altid få dit regnskab tilsendt.

Samme fleksibilitet anvendes til erhvervskunder – dog på kontrakt i stedet.

Kontakt mig for priser, hvis du ønsker andre produkter end dem, du finder her.

“Jeg kan ikke garantere dig et job, hvor gerne jeg end ville. Der er store forskelle i brancher, konjunkturer og menneskers faglige og personlige profiler. Alle er velkomne hos Bryder Karriere – jeg har ikke oplevet at takke nej til et samarbejde. Men det betyder også, at jeg samarbejder med mennesker, som af forskellige grunde ikke så let kommer videre. Derfor udsteder jeg ikke jobgaranti.”

Lena Bryder

Specialdesignede priser

Jeg skaber altid unikt materiale til hver enkelt kunde. Selvom der kan være elementer, jeg genbruger fra tidligere, sælger jeg aldrig fuldt ud generiske kurser. Derfor beregnes prisen også altid separat pr. erhvervskunde.

Kontakt mig for beregning eller prisleje.

lena@bryderkarriere.dk

30 41 14 71

SMV:Pro

Reduktion 50%

Vi forhandler sammen en kontrakt, der passer til jeres behov.

Læs om prisreduktion her >

Freelance-samarbejde

Ved deltidsansættelse følges almindelige retningslinjer og metoder.

Ved freelance forhandler vi sammen en kontrakt.

Priser

Køb et klippekort

Få hjælp i det omfang, du har behov for. Du kan købe klippekort på 2, 4, 8 eller 12 timer.

Læs mere om klippekort her >

Videokursus

Opsøgende/Uopfordret jobsøgning
Du kan læse mere om kurset og se en forsmag her >

995 kr. ekskl. moms

Timepris

Rådgivning på timebasis. Det giver tid til cirka 40 minutters samtale, da forberedelse og tilbagemelding også tager tid.

1.000 kr./time ekskl. moms

Få økonomisk støtte

Er vikaransat eller i opsagt stilling, så kan GL give tilskud til rådgivning. Følg linket nedenfor og vælg fanen “Efteruddannelse”.

Få op til 15.000 kr. >

Hjælp til jobsøgning på klippekort

Du kan bruge dit klippekort til lige nøjagtig det, du har brug for.

Målet er, at du ved, hvilke “arbejdsopgaver” i din jobsøgning, du har, og at du øver dig i dem, så du føler dig kompetent til at fortsætte det arbejde, vi har begyndt.

 • Du leder efter forbedringsmuligheder i dit ansøgningsmateriale.
 • Du kommer til samtaler, men får ikke tilbudt jobbet.
 • Du søger en stabil samarbejdspartner, som kender dig og din profil.
 • Du vil skabe et skifte i dit arbejdsliv.
 • Du mangler nye metoder, motivation og løbende feedback.
 • Du har brug for klarhed over dine kompetencer og hvor de kan pege dig hen.

Klippekort

2 timer

Hurtigt i gang

 • Du får støtte i en konkret jobsøgningsproces frem mod en deadline.
 • Du bruger et par timer, som du ikke plejer, på dit arbejdsliv.

2.000 kr. ekskl. moms

4 timer

Fleksibelt

 • Du får feedback og hjemmearbejde.
 • Vi arbejder os igennem en strategi for et nyt job og konkrete aktiviteter i din jobsøgning.

3.800 kr. ekskl. moms

8 timer

Grundigt

 • Du får udviklende feedback på elementer og strategier på vej mod et nyt job.
 • Vi justerer retningen undervejs og bruger forskellige discipliner.

7.400 kr. ekskl. moms

12 timer

Sparring på dine vilkår

 • Du får en faglig følgesvend, som kender dig godt, og løbende tilbagemeldinger
 • Mulighed for at lære nye kompetencer til din jobsøgning, så du kan selv.

11.000 kr. ekskl. moms

Det praktiske

Den første indledende telefonsnak på cirka 15 minutter bruger vi til at afklare, hvad vi skal lave sammen. Er jeg ikke kompetent til at hjælpe dig, henviser jeg til andre. Dette kvarter er gratis.

Det samlede timeantal på dit klippekort indeholder både vores samtaler og den tid, det tager mig at svare dig skriftligt, hvis der er feedback, der skal sendes.

Jeg svarer ofte med det samme og ellers inden for 24 timer. Du vælger selv, om vi taler sammen dag eller aften, og om vi bruger telefon, Zoom, LinkedIn, mail eller sågar SMS.

Et klippekort udløber ikke, men det er dit ansvar at booke samtaler. Jeg sørger for at holde dig op på aftalen og danne mig en holdning til, hvor ofte det vil være godt for os at mødes. Du betaler dit klippekort ved indgåelsen af aftalen.

For at du får størst muligt udbytte af din sparring, registrerer jeg vores tidsforbrug. Du kan altid få dit eget regnskab tilsendt. Jeg gør dig opmærksom på, når vi nærmer os de sidste 30 minutter, så vi kan runde dit forløb af ved at samle op og pege fremad.

Det siger andre …

Cathrine
24-5-2022

“…Med en virkelig hurtig responstid og en stor føling for, hvor jeg stod, sendte Lena mig materiale, linkede til webinarer og gav mig endda helt konkrete råd under og efter en jobsamtalefase.

Hele tiden med en fin balance mellem en både personlig, enormt menneskelig og professionel tilgang…”

Kristian
8-9-2021

“Gode råd, der hjælper til at se ansøgninger mv. på en anden måde. Tingene bliver ikke pakket ind i fine ord, men derimod bliver der holdt fokus på dig og dine ønsker.

Klar anbefaling!”

Lone
28-8-2018

“1 times sparring med Lena og verdenen åbnede sig med konkrete arbejdsopgaver og en fornyet tankegang, som gjorde forskellen for at komme videre efter 1 år på barsel efterfulgt af 1 års ledighed. 3 uger efter landede jeg en jobaftale, skabt på baggrund af de redskaber, jeg fik med mig den dag.

Jeg turde tro på egne evner og kunne formulere hvad jeg kunne tilbyde – den største rus var, at jeg samtidig måtte takke nej til et andet jobtilbud.”

Har du spørgsmål?

Du skal selvfølgelig ikke købe noget, du er i tvivl om. Derfor tilbyder jeg altid en kort (og gratis) afklarende telefonsamtale, hvor du kan få en forsmag på, hvad jeg kan tilbyde.
 
Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk