Freelance-samarbejde

Et samarbejde med Bryder Karriere om facilitering eller karriererådgivning som konsulentydelse tilpasses kundens og jeres kunders behov. Derfor tilbyder jeg både færdige forløb samt at undervise eller rådgive ud fra jeres koncept. Et samarbejde kan derfor både foregå som konsulentydelse og som periodisk deltidsansættelse, og kontrakter kan dække en dag eller en årrække og alt derimellem.

Bryder Karriere samarbejder med beskæftigelsesbranchen, konsulenthuse, fagbevægelsen, politiske partier, uddannelsesinstitutioner og NGO’er. Du er også velkommen, hvis du hører hjemme i en anden branche.

Kontakt mig for mere information

Jobmagerens vej i job

Ekstern underviser i 2023 for Akademikerne, der er anden aktør for et af landets største jobcentre.

Forløbet “Jobmagerens vej i job” er målrettet ledige nyuddannede med videregående uddannelse fra professionsbachelor til ph.d. og omhandler opsøgende jobsøgning i små og mellemstore virksomheder for højtuddannede. Forløbet består af 3 dage x 3 timers online undervisning, 14 dages hjemmearbejde med at opsøge virksomheder og 3 timers undervisning med fysisk fremmøde til slut.

Jeg underviser i Akademikernes materiale, som jeg også halvårligt er med til at videreudvikle.

Skab værdi i en SMV

Ekstern underviser i 2021 og 2022 for Akademikerne, der tilbyder kurset “Skab værdi i en SMV” via puljemidler til landets jobcentre.

Forløbet er målrettet ledige med videregående uddannelse og min. 26 ugers ledighed og omhandler opsøgende jobsøgning i små og mellemstore virksomheder for højtuddannede. Forløbet består af 5 dage x 2,75 timers online undervisning.

Jeg underviser i Akademikernes materiale, hvori min Kontakt-model for opsøgende jobsøgning indgår.

SMV:Pro

Jeg er godkendt som rådgiver i SMV:Pro-programmet indenfor ”Strategi og forretningsplan” og ”Ledelse og organisation”, og derfor kan jeg tilbyde erhvervssamarbejder, hvor I får refusion af 50% af udgifterne.

Emnet kunne være, om og hvordan intern karriere, som er tilknytning i stedet for fastholdelse i HR-arbejdet, kan vækste jeres mindre eller mellemstore private virksomhed.

Samarbejder resulterer i udviklingsplaner som fundament for, at virksomheden sidenhen selv implementerer. Der er altid mulighed for at fortsætte et samarbejde efter projektet på andre vilkår.

Læs mere her >

Aflastning af medarbejdere

Det kan være mere fleksibelt at indgå freelance-samarbejder end at ansætte en ny medarbejder. Hos Bryder Karriere kan du aftale korterevarende freelance-samarbejder indenfor: 

  • outplacement af opsagte medarbejdere
  • rådighedssamtaler for nyledige
  • undervisning eller oplæg for medarbejderne eller jeres kunder.

Book et uforpligtende møde

Er du interesseret i karriererådgivning som konsulentydelse, stiller jeg gerne op til et uforpligtende møde.
 
Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk