Hvem står bag Bryder Karriere?

Mit navn er Lena Bryder, og min store faglige passion er at skabe handlekraft i andres arbejdsliv og i virksomheder. Det er den passion, som ligger til grund for Bryder Karriere, hvad enten jeg samarbejder med erhvervskunder eller private.

Jeg er optaget af at gøre mennesker i stand til at skabe jobmuligheder for sig selv gennem statistik og viden om arbejdsmarkedet, gennem sprogligt velforberedt og gennemarbejdet materiale og feedback og gennem stærke og ærlige relationer. Derfor faciliterer jeg også processer indenfor andre områder end karriere.

Hvis du vil vide mere om, hvilken tilgang du møder, og hvilken type vejleder jeg er, kan du trykke her.

Rådgivningspanel

Linda Nystrup

Jacob Bryder

Maj-Britt Schultz Kreipke

Susanne Elise Jensen

Kundeeksempler

Sådan holder jeg mig opdateret

Jeg læser skønlitteratur, fordi det udvider mit verdensbillede og mit sprog. Den sidste bog, jeg færdiggjorde var “Den der lever stille” af Leonora Christina Skov. For øjeblikket læser jeg ”Still life” af Sarah Winman, som jeg også er nødt til at læse på dansk, og så glæder jeg mig til ”11%” af Maren Uthaug.

Jeg læser faglitteratur som Tænkepausen om “Karriere”, “Nej-klubben. Et opgør med kvinders karrierehæmmende arbejde” og “Netværk – sådan gør du”.

Jeg deltager i webinarer og online kurser om fx karriere, pitch, GDPR for soloselvstændige, pauser, korrekturlæsning og om at sælge rådgivningsydelser.

Jeg deltager i kurser om AI, grafisk facilitering, LinkedIn og lignende.

Jeg skriver mig op til nyhedsbreve fx Ballisagers årlige kandidatanalyse og rekrutteringsanalyse.

 Jeg følger relevante faglige fyrtårne på LinkedIn.

Jeg lytter til podcasts fra tid til anden fx “NextGen” om kvindelige ejerledere, “Adfærd”, “Netværkshistorier”, “Det gode liv som selvstændig” og ”Livsmanifestet”.

Jeg har et rådgivningspanel i min virksomhed, som jeg mødes med 4 gange om året.

Jeg vender problematikker med min lokale iværksætterkonsulent.

Jeg har en salgsmakker.

Jeg træner af og til Fascial Flow og tidligere yoga samt går lange stroppeture med hunden uden noget i ørerne, fordi det er godt for både krop og hjerne.

Bryder Karriere godkendes til CVR.nr.

Passionen for at skabe handlekraft i eget og andres arbejdsliv får officielt et hjem og et navn.

16. februar 2021

3. august 2020

Fyring fra byggebranchen pga. Corona

Jeg vender retur fra sommerferie uden at skulle på arbejde. Jeps, jeg har også prøvet at blive fyret, og det skabte fokus på, hvad jeg fagligt havde lyst til at gå videre med: karriererådgivning i kombination af min erfaring fra vejledning, det offentlige erhvervsliv og det private erhvervsliv.

Kontaktmodellen navngives og udgives

Min måde at skifte branche på via opsøgende jobsøgning bliver udgivet som Bryder-modellen i e-bogen Akademikerens guide til job i små og mellemstore virksomheder fra Akademikerkampagnen.

2018

25. september 2017

Brancheskifte

Efter forskellige offentlige ansættelser indenfor primært vejledning og undervisning skiftede jeg til en privat ingeniørvirksomhed, hvor jeg arbejdede med Administration – Personale – Kommunikation. Sideløbende holdt jeg oplæg og jobvejledte om brancheskifte.

Vejledning og Undervisning

Min profil er præget af relationsarbejde som et stærkt anker for de faglige opgaver, jeg har udført indenfor vejledning og undervisning af unge og voksne i Studievalg, på højskole og på sprogcentre.

Dertil færdiggjorde jeg i 2013 den obligatoriske del af diplomuddannelsen i vejledning hos VIA, som indeholder elementer, der er sammenlignelige med en coach-uddannelse. I 2014 tog jeg ½ års pause grundet arbejdsrelateret stress. Gik i gang igen via et velsyngende job som kirkesanger. Et job, der booster de positive biologiske stoffer i kroppen.

2009-2017

1. oktober 2008

Cand.mag. Aarhus Universitet

Nordisk Sprog og Litteratur + Engelsk

Det siger andre …

Anne Cathrine
9-8-2017

“Fra mit faglige netværk kender jeg Lena Bryder som en initiativrig, nysgerrig og målrettet fagperson. Hendes netværkskompetencer rækker vidt.

Hun er ypperlig til at sparre og har sikret mig min næste ansættelse.”

Carina Ellen
1-5-2021

“Lena er utrolig god til at gøre undervisning brugbar. Lena kommer med meget konkrete værktøjer og formler, som skaber afklaring over den værdi, som man som akademiker kan byde ind med i en given virksomhed.

Lena deler gerne ud af egne erfaringer, og inddrager aktivt kursisterne til at gøre det samme. Dette gør, at kurset har været meget givende for mig. Jeg kan kun anbefale Lena som underviser.”

Sine Rønberg Hansen
Konsulent
Gymnasieskolernes Lærerforening, GL
6-3-2023

“I hvilken grad har du fået noget med hjem fra kurset, som du kan bruge aktivt i din hverdag?

I meget høj grad 50%
I høj grad 50%
I nogen grad 0%
I mindre grad 0%
Slet ikke 0%

Sikke en fin evaluering. Det er virkelig godt stof og meget brugbart materiale du har lavet!”

Er du i tvivl om et samarbejde?

Jeg giver gerne en forsmag på, hvad jeg som karriererådgiver kan tilbyde.
 
Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk