Hvem står bag Bryder Karriere?

Mit navn er Lena Bryder, og min store faglige passion er at skabe handlekraft i andres arbejdsliv. Det er den passion, som ligger til grund for Bryder Karriere. Hvad enten jeg arbejder B2C eller B2B, arbejder jeg altid H2H – human to human.

Jeg er optaget af at gøre mennesker i stand til at skabe jobmuligheder for sig selv, og jeg er stærk i at gå ved siden af dig, der ønsker, at dit arbejdsliv skal bevæge sig et nyt sted hen, uanset om du er i job eller ledig.

Jeg arbejder ud fra den værdi, du har som menneske, både med og uden et job, og jeg drives af de resultater, vi sammen fastlægger og opnår.

Hvis du vil vide mere om, hvilken tilgang du møder, og hvilken type vejleder jeg er, kan du trykke her.

Bestyrelse

Linda Nystrup

Jonas Kallan Langvad

Morten Dickmann Colbert

Frode Fårup

Jacob Bryder

Kundeeksempler

Akademikerkampagnen

Februar 2022

Samarbejde med Fagklog

Videokurset om opsøgende jobsøgning “Sådan lykkes du med uopfordret jobsøgning” er indspillet hos og sælges via Fagklog, som tilbyder online undervisning til fagprofessionelle. Videokurset henvender sig til ledige og til alle typer af jobkonsulenter og karriererådgivere.

Bryder Karriere godkendes til CVR.nr.

Passionen for at skabe handlekraft i eget og andres arbejdsliv får officielt et hjem og et navn.

16. februar 2021

3. august 2020

Fyring fra byggebranchen pga. Corona

Jeg vender retur fra sommerferie uden at skulle på arbejde. Jeps, jeg har også prøvet at blive fyret, og det skabte fokus på, hvad jeg fagligt havde lyst til at gå videre med: karriererådgivning i kombination af min erfaring fra vejledning, det offentlige erhvervsliv og det private erhvervsliv.

Kontaktmodellen navngives og udgives

Min måde at skifte branche på via opsøgende jobsøgning bliver udgivet som Bryder-modellen i e-bogen Akademikerens guide til job i små og mellemstore virksomheder fra Akademikerkampagnen.

2018

25. september 2017

Brancheskifte

Efter forskellige offentlige ansættelser indenfor primært vejledning og undervisning skiftede jeg til en privat ingeniørvirksomhed, hvor jeg arbejdede med Administration – Personale – Kommunikation. Sideløbende holdt jeg oplæg og jobvejledte om brancheskifte.

Vejledning og Undervisning

Min profil er præget af relationsarbejde som et stærkt anker for de faglige opgaver, jeg har udført indenfor vejledning og undervisning af unge og voksne i Studievalg, på højskole og på sprogcentre.

Dertil færdiggjorde jeg i 2013 den obligatoriske del af diplomuddannelsen i vejledning hos VIA, som indeholder elementer, der er sammenlignelige med en coach-uddannelse. I 2014 tog jeg ½ års pause grundet arbejdsrelateret stress. Gik i gang igen via et velsyngende job som kirkesanger. Et job, der booster de positive biologiske stoffer i kroppen.

2009-2017

1. oktober 2008

Cand.mag. Aarhus Universitet

Nordisk Sprog og Litteratur + Engelsk

Det siger andre …

Anne Cathrine
9-8-2017

“Fra mit faglige netværk kender jeg Lena Bryder som en initiativrig, nysgerrig og målrettet fagperson. Hendes netværkskompetencer rækker vidt.

Hun er ypperlig til at sparre og har sikret mig min næste ansættelse.”

Carina Ellen
1-5-2021

“Lena er utrolig god til at gøre undervisning brugbar. Lena kommer med meget konkrete værktøjer og formler, som skaber afklaring over den værdi, som man som akademiker kan byde ind med i en given virksomhed.

Lena deler gerne ud af egne erfaringer, og inddrager aktivt kursisterne til at gøre det samme. Dette gør, at kurset har været meget givende for mig. Jeg kan kun anbefale Lena som underviser.”

Sine Rønberg Hansen
Konsulent
Gymnasieskolernes Lærerforening, GL
6-3-2023

“I hvilken grad har du fået noget med hjem fra kurset, som du kan bruge aktivt i din hverdag?

I meget høj grad 50%
I høj grad 50%
I nogen grad 0%
I mindre grad 0%
Slet ikke 0%

Sikke en fin evaluering. Det er virkelig godt stof og meget brugbart materiale du har lavet!”

Er du i tvivl om hvilke muligheder du har?

Så kan du altid ringe og få en kort afklarende snak. Jeg giver gerne en forsmag på, hvad jeg som karriererådgiver kan tilbyde dig som privatkunde, ligesom jeg gerne vender idéer om mulige samarbejdsflader med erhvervskunder.
Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk