Spring til indhold

Hvem står bag Bryder Karriere?

Mit navn er Lena Bryder, og min store faglige passion er at skabe handlekraft i andres arbejdsliv. Det er den passion, som ligger til grund for Bryder Karriere. Hvad enten jeg arbejder B2C eller B2B, arbejder jeg altid H2H – human to human.

Jeg er optaget af at gøre mennesker i stand til at skabe jobmuligheder for sig selv, og jeg er stærk i at gå ved siden af dig, der ønsker, at dit arbejdsliv skal bevæge sig et nyt sted hen, uanset om du er i job eller ledig.

Jeg arbejder ud fra den værdi, du har som menneske, både med og uden et job, og jeg drives af de resultater, vi sammen fastlægger og opnår.

Hvis du vil vide mere om, hvilken tilgang du møder, og hvilken type vejleder jeg er, kan du trykke her.

Advisory board

Kundeeksempler

Akademikerkampagnen

Februar 2022

Samarbejde med Fagklog

Videokurset “Sådan lykkes du med uopfordret jobsøgning” er indspillet hos og sælges via Fagklog, som tilbyder online undervisning til fagprofessionelle. Videokurset henvender sig til ledige og til alle typer af jobkonsulenter og karriererådgivere.

Bryder Karriere godkendes til CVR.nr.

Passionen for at skabe handlekraft i eget og andres arbejdsliv får officielt et hjem og et navn.

16. februar 2021
3. august 2020

Fyring fra byggebranchen pga. Corona

Jeg vender retur fra sommerferie uden at skulle på arbejde. Jeps, jeg har også prøvet at blive fyret, og det skabte fokus på, hvad jeg fagligt havde lyst til at gå videre med: karriererådgivning i kombination af min erfaring fra vejledning, det offentlige erhvervsliv og det private erhvervsliv.

Bryder-modellen navngives og udgives

Min måde at skifte branche på via uopfordret jobsøgning bliver udgivet som Bryder-modellen i e-bogen Akademikerens guide til job i små og mellemstore virksomheder fra Akademikerkampagnen.

2018
25. september 2017

Brancheskifte

Efter offentlige ansættelser indenfor primært vejledning og undervisning skiftede jeg til en privat ingeniørvirksomhed, hvor jeg arbejdede med Administration – Personale – Kommunikation. Sideløbende holdt jeg oplæg og jobvejledte om brancheskifte.

Vejledning og Undervisning

Min profil er præget af relationsarbejde som et stærkt anker for de faglige opgaver, jeg har udført indenfor vejledning og undervisning af unge og voksne i Studievalg, på højskole og på sprogcentre.
Dertil færdiggjorde jeg i 2013 den obligatoriske del af diplomuddannelsen i vejledning hos VIA, som indeholder elementer, der er sammenlignelige med en coach-uddannelse. I 2014 tog jeg ½ års pause grundet arbejdsrelateret stress. Gik i gang igen via et velsyngende job som kirkesanger. Et job, der booster de positive biologiske stoffer i kroppen.

2009-2017
1. oktober 2008

Cand.mag. Aarhus Universitet

Nordisk Sprog og Litteratur + Engelsk

Det siger andre…


Anne Cathrine

“Fra mit faglige netværk kender jeg Lena Bryder som en initiativrig, nysgerrig og målrettet fagperson. Hendes netværkskompetencer rækker vidt. Hun er ypperlig til at sparre og har sikret mig min næste ansættelse.”

Carina Ellen

“Lena er utrolig god til at gøre undervisning brugbar. Lena kommer med meget konkrete værktøjer og formler, som skaber afklaring over den værdi, som man som akademiker kan byde ind med i en given virksomhed. Lena deler gerne ud af egne erfaringer, og inddrager aktivt kursisterne til at gøre det samme. Dette gør, at kurset har været meget givende for mig. Jeg kan kun anbefale Lena som underviser.”

Lone

“1 times sparring med Lena og verdenen åbnede sig med konkrete arbejdsopgaver og en fornyet tankegang, som gjorde forskellen for at komme videre efter 1 år på barsel efterfulgt af 1 års ledighed. 3 uger efter landede jeg en jobaftale, skabt på baggrund af de redskaber, jeg fik med mig den dag. Jeg turde tro på egne evner og kunne formulere hvad jeg kunne tilbyde – den største rus var, at jeg samtidig måtte takke nej til et andet jobtilbud. Hvad gjorde forskellen? Lenas måde at vende tingene på, gøre dem konkrete og brugbare. Ikke alt muligt udenomssnak eller kun se det positive i al ting. Lena er direkte og konkret, hvilket var befriende.”

Er du i tvivl om hvilke muligheder du har?

Så kan du altid ringe og få en kort afklarende snak med mig. Jeg giver gerne en forsmag på, hvad jeg som karriererådgiver kan tilbyde dig, uanset om du er i job eller er ledig.

Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk