Spring til indhold

Vores samarbejde

Sammen sætter vi fuldt fokus på dig og dit arbejdsliv, så du får klarlagt dine muligheder og har mod på at tage styringen i din karriere, hvad enten du er i job og skal videre eller er ledig. Med herfra får du handlekraft i dit arbejdsliv, så du med selvtillid kan skabe jobmuligheder for dig selv.

Har du lyst til forandring i dit arbejdsliv?

Du vil gerne have et nyt job, og det frustrerer dig, at det ikke sker hurtigt. Du ser resultatet for dig, men du kan ikke se trædestenene derhen.

Som jobsøgende – uanset om vi er ledige eller i job – så har vi en tendens til at fokusere på målet: at finde et nyt job. Et mål er nødvendigt for motivationen, og jeg er stor fortaler af at arbejde målrettet. Men i en jobsøgningsproces tager ting tid, og du skal derfor også finde tålmodighed frem.

Sammen finder vi de delmål, du skal igennem, for at nå målet. Ligesom i et job er der mange forskellige arbejdsopgaver i en jobsøgningsproces, og de opgaver hjælper jeg dig med at definere og løse.

Sådan skaber vi forandringen

Du behøver ikke have en plan, inden du ringer til mig. Jeg lytter til, hvad du fortæller, og så spørger jeg dig ud om resten. For at kunne hjælpe har jeg brug for at kende din situation godt. Så kan vi bedre lykkes med at nå de konkrete og realistiske mål, vi sætter.

Efter den indledende snak i telefonen sender du mig i en mail, og i mit svar til dig opsummerer jeg, hvad vi har talt om, og hvordan jeg vil kunne hjælpe dig. Når vi er enige om det, og jeg har sendt dig en faktura, begynder vores samarbejde.

Du kan frit vælge, om du vil sidde overfor mig, om vi skal mødes online, tale i telefon og så videre. Vi gør det, der passer dig og det, vi skal, bedst. For dig ligger der en bearbejdning efter hver gang, vi har talt sammen. Derfor opsummerer vi i slutningen af hver snak, hvad du tager med dig som hjemmearbejde, indtil vi ses igen.

Yngre mand, der vil skabe forandring i sit arbejdsliv via karrieresamtaler

Vidste du, at de allerfleste jobskifte foregår i august og januar?

Det er også i de måneder, at antallet af jobannoncer topper.

For dig rumsterer der måske en lyst til forandring. Det er DIT arbejdsliv – så tag ansvar for, at det er godt for dig!

Den tilgang du møder

“Rimelig rar, rimelig rå”. Sloganet fra DR’s Børneradio i 1990’erne inkarnerer den type karriererådgiver, jeg er.

Med ærlighed og åbenhed kommer vi længst. Derfor håber jeg, at du vil gå ind i vores samtaler med liv og sjæl. Én til én-formatet er stærkt, hvis vi tillader os at stå reflekterende overfor hinanden og reagere autentisk på den anden. Jeg tilbyder en spørgende og intuitiv tilgang, hvor jeg reagerer, når jeg oplever modsætningsforhold i dine ord og handlinger, dine styrker og svagheder.

Som en kunde sagde, da vi arbejdede med hendes CV: “du interviewer mig ligesom, og så kommer de rigtige ord ud af mig”.

Det ligner den coachende tilgang, hvor vi sammen identificerer dit mål. Derefter stiller jeg de rette spørgsmål, så du selv kan finde svar, der skaber resultater for dig. Men jeg er ikke anonym som en coach. Du er garanteret et ærligt og konstruktivt svar. For du hyrer mig ikke til trøst eller terapi, men fordi du ved, at vi sammen kan skabe resultater i dit arbejdsliv.

Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk

Lena Bryder, indehaver af Bryder Karriere, der tilbyder karrieresamtaler.

Mine bedste tips

Sådan bruger du din erfaring fra tidligere jobs – selvom du skifter branche!

Måske vil du helst ikke se dig tilbage.
Måske vil  du bare gerne starte på en frisk. 

Det kan sagtens lade sig gøre både at starte på en frisk og bruge det, du allerede…

Sådan skaber du en brugbar struktur i din jobsøgning!

Du ved det sikkert allerede. Også hvis det ikke er din stærke side. En struktureret tilgang giver fokus og dermed bedre resultater, end hvis du arbejder uden plan.

Der skal selvfølgelig være plads til…

Sådan holder du fokus på processen – selvom det er målet, du har for øje!

Du vil gerne have et nyt job, og det frustrerer dig, at det ikke sker hurtigt.

Du ser resultatet for dig, men du kan ikke se trædestenene derhen.

Som jobsøgende – uanset om vi er ledige eller i job – så har vi en tendens til at…

Sådan skaber du god timing for dig selv

Et arbejdsliv er ikke kun din egen fortjeneste.

Vi lever både privat og arbejdsmæssigt i høj grad af og med vores netværk og relationer. Derfor kan du med fordel pleje dit netværk, mens tid er, og på den måde lægge i kakkelovnen til, når du på et tidspunkt…

Nysgerrig på flere tips? Få mine bedste tips her

Det siger andre…

Lones testimonial om karrieresamtaler

Lone, 28-8-2018

“1 times sparring med Lena og verdenen åbnede sig med konkrete arbejdsopgaver og en fornyet tankegang, som gjorde forskellen for at komme videre efter 1 år på barsel efterfulgt af 1 års ledighed. 3 uger efter landede jeg en jobaftale, skabt på baggrund af de redskaber, jeg fik med mig den dag. Jeg turde tro på egne evner og kunne formulere hvad jeg kunne tilbyde – den største rus var, at jeg samtidig måtte takke nej til et andet jobtilbud. Hvad gjorde forskellen? Lenas måde at vende tingene på, gøre dem konkrete og brugbare. Ikke alt muligt udenomssnak eller kun se det positive i al ting. Lena er direkte og konkret, hvilket var befriende.”

Jochens testimonial om karrieresamtaler

Jochen, 18-10-2022

“Når man mangler nogle bestemte redskaber i værktøjskassen til at komme videre i sit arbejdsliv, så kan Lena på overbevisende facon udstyre en med nogle nye stykker værktøj, der passer til ens temperament… hvordan man så bruger dem, er op til en selv”