Iværksætterhjælp

Som iværksætter går du solo. Alene. Derfor kan det være bydende nødvendigt at have nogen at vende sin forretningsudvikling med.

Bryder Karriere yder hjælp til iværksættere gennem løbende sparring og er især stærk på branchekendskab, skriftligt arbejde som fx projektbeskrivelser og struktur på iværksætterens arbejdsopgaver. Derudover navigerer vi hele tiden også med hjertet som iværksættere, og det skal vi tage seriøst.

Kom i gang

Målgrupper

Soloselvstændige indenfor behandling og den kreative branche. Du er også velkommen fra andre brancher.

Der er stor forskel på at sælge ydelser direkte til privatkunder og at have samarbejder med erhvervskunder. Jeg arbejder oftest med at finde relevante erhvervskundesamarbejder til soloselvstændige og med, hvordan de kontakter dem i salgsøjemed. Salg er for mange en grænseoverskridende disciplin, men kan sagtens tilpasses din stil.

Nogle selvstændige har styr på rigtig meget selv. De er typisk dygtige til deres faglighed og til struktur, men de savner ofte branchekendskab, mod til handling, viden om konkrete skridt frem og viden om salg. Der er også en del selvstændige, der er gået selv, fordi de lever og ånder for en ydelse eller et produkt, men samme gejst er ikke nødvendigvis til stede for salgsprocessen.

Humanistisk salg er, hvad jeg kalder det, når du ikke føler dig som den traditionelle “Sælger-Helge på de brede fælge”.

Læs mere på bloggen

Iværksætterhjælp

Iværksætterhjælp   Privatkunder eller erhvervskunder? Der er rift om kunderne i privatkundesegmentet, og da det ikke er her, min ekspertise ligger, rådgiver jeg ikke herom....

Læs mere