Outplacement

Hvorfor vælge standardvaren, når du kan få hjælp til nyt job tilpasset præcis dig og din situation?

Er du blevet fyret (lad os kalde det, hvad det er), så kan du enten følge din snart tidligere arbejdsgivers anbefaling og vælge det outplacement konsulenthus, som de anbefaler. Her får du typisk en karriererådgiver tildelt og har så et antal timer efter en fast skabelon sammen med vedkommende.

MEN – du kan også vælge mig. Vælge en soloselvstændig. Hos Bryder Karriere får du hjælp på præcis dine vilkår, og så ofte, som du har behov for det indenfor den ramme af timer, din tidligere arbejdsgiver betaler.

3 gode råd til dig, der er blevet opsagt

1. Råd

Det er helt i orden at være ked af at blive fyret. Men det er ærgerligt at lukke øjnene for de muligheder, det giver dig. Kig op og ud sammen med en fagperson, når du er kommet dig lidt.

2. Råd

Du er ikke alene. Mange af os har på et eller andet tidspunkt i løbet af vores arbejdsliv oplevet en fyring. Tal åbent om det, og du vil opleve, at din omgangskreds åbner sig op om emnet.

3. Råd

Der er ikke noget i vejen med dine faglige kvalifikationer. Det du kan, er måske brugbart i nogle helt andre stillinger, end dem du forestiller dig. Vær nysgerrig på andre brancher og stillingstyper.

Samarbejde med soloselvstændig

At samarbejde med en soloselvstændig kræver god kemi. Har vi det, er fordelene ved at arbejde sammen med en soloselvstændig frem for et stort konsulenthus, betydelige.

Du præger forløbet fra start til slut. Det kan både være i forhold til emner, hvornår på dagen og hvor længe vi mødes, ansigt til ansigt, telefonisk eller online og mere. Jeg kører ikke efter en fast skabelon for outplacement og har det fint med at flekse frem og tilbage mellem medier. Vil du læse mere om, hvordan jeg arbejder sammen med dig, kan du gøre det her.

Er du interesseret i, hvad outplacement koster, kan du læse mere herunder. Jeg udregner dog gerne en pakkeløsning særligt til dig, hvis det er et bestemt beløb fra din arbejdsgiver, som vi skal bruge.

Det koster et ouplacementforløb
Lena Bryder hjælper dig med outplacement

Det siger andre

profil af en kvinde som erstatning for et rigtigt billede

Navn Navnesen xx-xx-xxxx

Anbefaling på vej

Læs mere på bloggen

Outplacement

Outplacement At komme videre efter en opsigelse Hvor ofte har du oplevet at blive opsagt? Fyret. Det er et vilkår, som de fleste af os...

Læs mere

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dig?

Du kan downloade en e-bog om uopfordret jobsøgning ovenfor.
Du kan finde et online videokursusforløb om opsøgende jobsøgning, og du kan naturligvis supplere dem med andre af mine produkter, hvis du ønsker personlig sparring på din jobsøgning.

Ring til mig i dag +45 30 41 14 71
eller skriv til mig lena@bryderkarriere.dk