Spring til indhold

Karrieresamtaler

Sammen sætter vi fuldt fokus på dig og dit arbejdsliv, så du får klarlagt dine muligheder og har mod på at tage styringen i din jobsøgning. Passionen for Bryder Karriere er at skabe handlekraft i dit arbejdsliv, så du med selvtillid skaber jobmuligheder for dig selv.

Har du lyst til forandring i dit arbejdsliv?

Du vil gerne have et nyt job, og det frustrerer dig, at det ikke sker hurtigt. Du ser resultatet for dig, men du kan ikke se trædestenene derhen. Som jobsøgende – uanset om vi er ledige eller i job – så har vi en tendens til at fokusere på målet: at finde et nyt job. Et mål er nødvendigt for motivationen, og jeg er stor fortaler af at arbejde målrettet. Men i en jobsøgningsproces tager ting tid, og du skal derfor finde tålmodighed frem.

Sådan skaber vi forandringen

Inden du kommer til din første karrieresamtale, vil jeg bede dig overveje, hvad dit mål for samtalerne er. Uanset hvor i din proces, du er, kan vi sammen sætte et realistisk og konkret mål.

For dig ligger der en bearbejdning af vores samtaler, når de er afsluttede. Du skal arbejde videre og finde ud af, hvad du tager til dig, og hvad du lader hvile. Derfor får du en opsummering fra mig med forslag til det arbejde, du kan gå videre med, indtil vi ses igen. Et par uger efter vores forløb kontakter jeg dig også for at bakke op om, at din plan kommer til at leve i dit arbejdsliv.

Vidste du, at de allerfleste jobskifte foregår i august og januar?

Det er også i de måneder, at antallet af jobannoncer topper.

For dig rumsterer der måske en lyst til forandring. Det er DIT arbejdsliv – så tag ansvar for, at det er godt for dig!

Den tilgang du møder

“Rimelig rar, rimelig rå”. Sloganet fra DR’s Børneradio i 1990’erne inkarnerer den type karriererådgiver, jeg er.

Med ærlighed og åbenhed kommer vi længst. Derfor håber jeg, at du vil gå ind i vores samtaler med liv og sjæl. Én til én-formatet er stærkt, hvis vi tillader os at stå reflekterende overfor hinanden og reagere autentisk på den anden. Jeg tilbyder en spørgende og intuitiv tilgang, hvor jeg reagerer, når jeg oplever modsætningsforhold i dine ord og handlinger og dine styrker og svagheder.

Du er garanteret et ærligt svar. Jeg både roser og riser, for du hyrer mig ikke til trøst eller terapi, men fordi du ved, at vi sammen kan skabe resultater i dit arbejdsliv.

Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk

Mine bedste tips

Sådan bruger du din erfaring fra tidligere jobs – selvom du skifter branche!

Måske vil du helst ikke se dig tilbage.
Måske vil  du bare gerne starte på en frisk. 

Det kan sagtens lade sig gøre både at starte på en frisk og bruge det, du allerede…

Sådan skaber du en brugbar struktur i din jobsøgning!

Du ved det sikkert allerede. Også hvis det ikke er din stærke side. En struktureret tilgang giver fokus og dermed bedre resultater, end hvis du arbejder uden plan.

Der skal selvfølgelig være plads til…

Sådan holder du fokus på processen – selvom det er målet, du har for øje!

Du vil gerne have et nyt job, og det frustrerer dig, at det ikke sker hurtigt.

Du ser resultatet for dig, men du kan ikke se trædestenene derhen.

Som jobsøgende – uanset om vi er ledige eller i job – så har vi en tendens til at…

Sådan skaber du god timing for dig selv

Et arbejdsliv er ikke kun din egen fortjeneste.

Vi lever både privat og arbejdsmæssigt i høj grad af og med vores netværk og relationer. Derfor kan du med fordel pleje dit netværk, mens tid er, og på den måde lægge i kakkelovnen til, når du på et tidspunkt…

Nysgerrig på flere tips? Mine bedste tips

Lone

“1 times sparring med Lena og verdenen åbnede sig med konkrete arbejdsopgaver og en fornyet tankegang, som gjorde forskellen for at komme videre efter 1 år på barsel efterfulgt af 1 års ledighed. 3 uger efter landede jeg en jobaftale, skabt på baggrund af de redskaber, jeg fik med mig den dag. Jeg turde tro på egne evner og kunne formulere hvad jeg kunne tilbyde – den største rus var, at jeg samtidig måtte takke nej til et andet jobtilbud. Hvad gjorde forskellen? Lenas måde at vende tingene på, gøre dem konkrete og brugbare. Ikke alt muligt udenomssnak eller kun se det positive i al ting. Lena er direkte og konkret, hvilket var befriende.”