Samarbejde med erhvervskunder

Et samarbejde med Bryder Karriere om karriererådgivning som konsulentydelse tilpasses kundens og jeres kunders behov. Derfor tilbyder jeg både færdige forløb samt at undervise eller rådgive ud fra jeres koncept. Et samarbejde kan derfor både foregå som konsulentydelse eller som deltidsansættelse.

Bryder Karriere samarbejder med beskæftigelsesbranchen, konsulenthuse, fagbevægelsen, uddannelsesinstitutioner og NGO’er. Men du er også velkommen, hvis du hører hjemme i en anden branche.

Et samarbejde kan handle om:

  • freelance outplacement
  • opgaveløsning i det daglige
  • undervisning eller oplæg for medarbejdere eller kunder/medlemmer/borgere/kandidater/studerende.
Kontakt mig for mere information

Det siger andre …

Anomym kursist
Jobcenter Aarhus
2022

Underviseren (Lena, red.) var virkelig engageret og god til at få deltagerne engageret. Jeg havde ellers ikke de store forventninger til kurset, men det fik hun lavet om på.

Mette Becker
Underviser og udviklingskonsulent
Randers Kommune
31-10-2022

“Med mit kendskab til Lena Bryder vurderer jeg hende som en meget professionel, nytænkende og opfølgende person, hvilket er en kæmpe force i arbejdet med jobsøgende.”

Cathrine Kongslev
Kursist 26-11-2022

“Efter et intensivt forløb med Lena, kan jeg kun sige, at alt forløb fantastisk, og tilrettelæggelse, afvikling og samarbejde gik op i en højere enhed. Lena har ikke bare styr på sine ting; hun har det vildeste overblik, og ikke en eneste gang vaklede hun eller var i tvivl om hvor i forløbet, vi befandt os.”

Louise Bruun Rosenbaum Chefkonsulent Akademikerne 04-11-2023

“Vi bruger Lena som underviser på vores forløb, fordi hun er dygtig til det relationelle med de ledige, har let ved at formidle vores stof og gøre det til sit eget og er utrolig fleksibel for os som konsulenthus. Og så kommer hun med idéer, prøver didaktiske virkemidler af i undervisningen og bidrager til, at vi får rigtig gode evalueringer på vores forløb.”

Book et uforpligtende møde

Er du interesseret i karriererådgivning som konsulentydelse, stiller jeg gerne op til et uforpligtende møde, så vi sammen kan afklare, om vi kan skabe et samarbejde til gavn for de mennesker, der færdes hos jer.
Ring til mig i dag på tlf. +45 30 41 14 71
eller skriv til mig på mail lena@bryderkarriere.dk