Spring til indhold

Karriererådgivning til mennesker uden job

  • Til mennesker med erhvervsuddannelse eller videregående uddannelse
  • Til mennesker der er kørt tør og har glemt egen trivsel eller motivation
  • Til mennesker der skal skifte branche af lyst eller nød

Bryder Karriere arbejder primært med uopfordret jobsøgning, brancheskift, små og mellemstore private virksomheder (SMV) og netværk.

Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne

Hans Niels Andersen, 1852-1937, direktør i Det Østasiatiske Kompagni

Det siger andre…


testimonial charlotte

Charlotte

“Lena Bryder er en fantastisk formidler. Det oplevede jeg på Akademikerkampagnens konference i Århus foråret 2018. Som karrierecoach er jeg meget imponeret over hendes vedholdende indsats i jagten på et nyt job. Lena kom med et fantastisk indspark på konferencen. Hun har præcis gjort det, som jeg opfordrer mange kandidater til at gøre i deres jobsøgning, og det er SÅ fedt at høre ordene fra en, som selv har gået vejen. Det virker bare godt. Og så er Lena superklar, tydelig, struktureret og har en skøn humor.”

testimonial anne cathrine

Anne Cathrine

“Fra mit faglige netværk kender jeg Lena Bryder som en initiativrig, nysgerrig og målrettet fagperson. Hendes netværkskompetencer rækker vidt. Hun er ypperlig til at sparre og har sikret mig min næste ansættelse.”

testimonial lone

Lone

“1 times sparring med Lena og verdenen åbnede sig med konkrete arbejdsopgaver og en fornyet tankegang, som gjorde forskellen for at komme videre efter 1 år på barsel efterfulgt af 1 års ledighed. 3 uger efter landede jeg en jobaftale, skabt på baggrund af de redskaber, jeg fik med mig den dag. Jeg turde tro på egne evner og kunne formulere hvad jeg kunne tilbyde – den største rus var, at jeg samtidig måtte takke nej til et andet jobtilbud. Hvad gjorde forskellen? Lenas måde at vende tingene på, gøre dem konkrete og brugbare. Ikke alt muligt udenomssnak eller kun se det positive i al ting. Lena er direkte og konkret, hvilket var befriende.”

Eksempler på produkter

Uopfordret jobsøgning for 50+

Kursus med fysisk fremmøde eller online om uopfordret jobsøgning i små og mellemstore virksomheder tilpasset målgruppen 50+. Trin for trin gennemgår vi en model for uopfordret jobsøgning og deltagerne tilpasser modellen og dens skabeloner til deres egen virkelighed. Vi begynder kontakten ud til virksomhederne i et trygt forum efter grundig oplæring og med løbende feedback.

Inspiration til medarbejderne

Ønsker I at blive inspireret af et stykke pionerarbejde indenfor uopfordret jobsøgning til at kunne skabe yderligere resultater hos jeres ledige/borgere? Vi planlægger sammen et kursusprogram fra 1 time til 1 dag, der passer til jeres udfordringer med emnet.

Dette kursus kan med omvendt fortegn også tilbydes til ledige/borgere, der har brug for inspiration.

Ny i jobsøgningen for nyuddannede

Mange nyuddannede udnytter ikke deres muligheder fuldt ud, når det gælder jobsøgning. De søger udelukkende opslåede stillinger og udnytter ikke det store potentiale, der ligger i at arbejde strategisk med netværk, i at søge job uopfordret og i at se bredere ud i arbejdsmarkedet end blot til den branche, de fleste med den samme uddannelse arbejder i.

Håndholdt støtte

Mange ledige efterspørger en stabil relation med gentagne udvekslinger af rådgivning og refleksion over den lediges jobsøgning. Har I ledige, der er kørt tør i deres jobsøgning, og som I har brug for at genstarte motivationen hos, så overvej at give dem et abonnement eller et klippekort på karrieresamtaler hos en ekstern. Hos en ekstern karriererådgiver får den ledige håndholdt støtte fra 1 person, som arbejder loyalt i samarbejde med jobcenter/A-kasse.

Uopfordret jobsøgning trin for trin

4 dages kursus med fysisk fremmøde samt ½ times telefonisk opfølgning 14 dage efter kurset for alle deltagere.

3 timer pr. dag med konkrete trin for trin indføringer i temaer og øvelser, som skal løses i løbet af kurset. Max. 12 kursister pr. kursus.

Målet er, at kursisterne lærer at åbne døren til arbejdspladserne ved at opsøge viden og netværk. Det skaber jobs!

Foredrag: brancheskifte fra offentlig til privat

Kom og hør en personlig fortælling om, hvordan man kan skabe et skifte i sit arbejdsliv.

Vi vil alle sammen møde udfordringer og forhindringer i vores arbejdsliv. Ingen går nogensinde snorlige igennem et helt liv. Så hvordan navigerer vi i kriser, uddannelser og erfaringer, når vi skal skifte job? Hvem støtter os? Og hvordan støtter vi bedst os selv? Også når vi har brug for et los bagi.

Mød Lena Bryder, der efter 9 år indenfor offentlig vejledning og undervisning inkl. barsler og ledighed skiftede til det private erhvervsliv.

Book et uforpligtende møde

Jeg kommer gerne på et kort uforpligtende besøg enten digitalt eller med fysisk fremmøde, så I kan se giraffen, få svar på spørgsmål og afklare, om vi kan skabe et samarbejde til gavn for ledige i jeres område.

Ring til mig i dag +45 30 41 14 71
eller skriv lena@bryderkarriere.dk